Zakelijk

Vergaderruimte huren

Zoekt u een sfeervolle, moderne vergaderruimte in de regio Utrecht en Zuid-Holland? Vergaderlocatie De Klepper in Oudewater heeft alles in huis voor uw professionele vergadering of andere zakelijke bijeenkomst. In onze sfeervolle zalen bieden wij ruimte voor zowel kleine als grote gezelschappen. Indien gewenst zorgen wij dat alles voor u klaarstaat. Van beamers, microfoons en andere (elektronische) hulpmiddelen. Onze grote zaal beschikt over een professioneel podium die ideaal is voor een grote zakelijke presentatie of lezing.

icon-suitcase
MEETINGS ONDER HET GENOT VAN EEN HEERLIJKE LUNCH.

De Klepper - Trouwerijen Feesten & Borrels

de-klepper-2

Vul uw eigen evenement in

Partycentrum De Klepper hanteert een basisprijs van 4,95 per persoon per uur voor een feestavond inclusief zaalhuur, BTW en personeel. Daarnaast heeft u de keuze om uw evenement verder naar eigen wens aan te kleden. Denk aan de ontvangst, bittergarnituren en afsluiters.

Ik ben geïnteresseerd

Andere zakelijke evenementen en feesten

Naast een prettige vergaderruimte, kunt u ook bij De Klepper terecht voor een gezellig bedrijfsfeest of het vieren van een jubilea. Op culinair gebied betekenen wij graag wat voor u. Tijdens of na een vergadering, presentatie, bedrijfsfeest of ander zakelijk event verzorgen wij indien gewenst een lekker hapje/drankje of een complete maaltijd. Wij denken graag met u mee en maken een zakelijk arrangement op maat met een bijpassend gunstig tarief. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in één van onze arrangementen? Vul het formulier hieronder in en we bellen u terug.

Contact

Bezoek ons in Oudewater of vul het contactformulier in zodat we u verder kunnen helpen.
Partycentrum de Klepper

Kapellestraat 1-3
3421 CT Oudewater

0348 5633 90
info@klepper.nl