Trouwen

Trouwlocatie De Klepper

Op één van de mooiste dagen van uw leven, uw bruiloft, wilt u dat graag vieren op een prachtige trouwlocatie met vrienden en familie. Trouwlocatie De Klepper in het centrum van Oudewater (regio Utrecht) is gelegen in een zeer bijzonder, authentiek gebouw uit 1916. De medewerkers van De Klepper zijn u graag van dienst om van uw bruiloft een onvergetelijke dag en/of avond te maken. Van een luxe receptie tot een chique diner en een spetterend trouwfeest: wij verzorgen uw complete trouwdag tot in de puntjes.

icon-wedding
BELEEF DE MOOISTE DAG VAN Uw LEVEN IN STIJL.

De Klepper - Trouwerijen Feesten & Borrels

Weddingdeal

Trouwen in De Klepper in Oudewater betekent trouwen op een stijlvolle locatie in een authentieke stad. En dat alles voor betaalbare arrangementen! Wij hebben een all inclusive weddingdeal samengesteld. Van ontvangst met champagne, een luxe diner tot een onvergetelijke feestavond met onbeperkt drankenpakket en hapjes.

Bekijk de weddingdeal

de-klepper-3

Het voordeel van onze trouwlocatie

Het voordeel van De Klepper als trouwlocatie is dat wij een compleet trouwarrangement voor u kunnen samenstellen. En dat tegen een gunstig tarief! In onze twee sfeervolle zalen kunnen wij kleine (20-100) tot grote (100-350) groepen kwijt. Daarbij richten wij de zaal naar uw wensen in. Sterrenkok en eigenaar Ad Brak verzorgt graag de culinaire catering tijdens uw trouwfeest. Van heerlijke hapjes tot complete diners: wij denken graag met u mee.

Bezoek onze centraal gelegen trouwlocatie

U bent van harte welkom om een kijkje te nemen op onze romantische en sfeervolle trouwlocatie in Oudewater, centraal gelegen tussen Utrecht én Zuid-Holland. Neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak. Wij bieden u graag een vrijblijvende offerte aan voor uw trouwfeest.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in één van onze arrangementen? Vul het formulier hieronder in en we bellen u terug.

Contact

Bezoek ons in Oudewater of vul het contactformulier in zodat we u verder kunnen helpen.
Partycentrum de Klepper

Kapellestraat 1-3
3421 CT Oudewater

0348 5633 90
info@klepper.nl