Feesten en borrels

Veelzijdige feestlocatie in Oudewater

Voor een spetterend feest of een gezellige borrel bent u bij partycentrum De Klepper aan het juiste adres. Midden in het oude centrum van Oudewater ligt onze feestlocatie in een authentiek gebouw uit 1916. Door de grondige renovatie in 2010 is De Klepper een moderne en sfeervol partycentrum geworden, centraal gelegen in de regio Utrecht en Zuid-Holland. In onze twee mooie en ruime feestzalen bieden wij ruimte voor zowel kleine (20-100) als grote (100-350) groepen. Wij richten de zaal precies zo in als u dat wilt en bieden complete betaalbare feestarrangementen aan.

icon-party
Ga los in één van onze gezellige zalen.

De Klepper - Trouwerijen Feesten & Borrels

de-klepper-2

Vul uw eigen evenement in

Partycentrum De Klepper hanteert een basisprijs van 4,95 per persoon per uur voor een feestavond inclusief zaalhuur, BTW en personeel. Daarnaast heeft u de keuze om uw evenement verder naar eigen wens aan te kleden. Denk aan de ontvangst, bittergarnituren en afsluiters.

Ik ben geïnteresseerd

Talloze mogelijkheden in ons partycentrum

De mogelijkheden voor een feest, borrel of event zijn talloos op onze feestlocatie. Wij verzorgen geregeld gezellige bedrijfsfeesten, bruiloften, jubilea, verjaardagsfeesten en andere grotere events. Ons partycentrum beschikt tevens over een podium dat geschikt is voor een optreden of presentatie. Tijdens iedere borrel of feest verzorgen wij graag heerlijke hapjes/drankjes of complete diners bereidt door sterrenkok en eigenaar Ad Brak. Of u nu een compleet stamppottenbuffet, een lekker bordje saté of een uitgebreid buffet wenst. Wij regelen het voor u en informeren u graag over onze scherp geprijsde feestarrangementen!

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in één van onze arrangementen? Vul het formulier hieronder in en we bellen u terug.

Contact

Bezoek ons in Oudewater of vul het contactformulier in zodat we u verder kunnen helpen.
Partycentrum de Klepper

Kapellestraat 1-3
3421 CT Oudewater

0348 5633 90
info@klepper.nl