Catering

Catering door sterrenkok

Voor culinaire hoogstandjes en heerlijke gerechten kunt u terecht bij de catering van De Klepper. De keuken wordt aangestuurd door sterrenkok en eigenaar Ad Brak. Vanuit zijn cateringbedrijf in Woerden ziet hij toe op alle culinaire uitspattingen van De Klepper. Elk buffet of hapje komt van zijn handen. Daarmee heeft onze catering al honderden evenementen doen slagen. Wij werken midden in het Groene Hart, centraal gelegen in zowel de regio Utrecht als Zuid-Holland.

icon-drinks
EEN KIJKJE IN DE KEUKEN VAN DE KLEPPER.

De Klepper - Trouwerijen Feesten & Borrels

Mogelijkheden

Barbecue

Barbecueën doen wij het hele jaar door. Voor ieder seizoen hebben wij heerlijke gerechten en maken wij er een feest van!

Bekijk barbecues

Borrels

Iedere borrel kent zijn eigen style, lekker happen of toch iets meer uitstraling? Alles is mogelijk bij De Klepper.

Bekijk borrels

Buffetten

De buffetten van Ad Brak Catering staan bol van versheid, smaak en creativiteit.

Bekijk buffetten

Walk-in

Sommige gelegenheden vragen om iets bijzonders. Geniet gedurende de gehele avond van gastronomische uitspattingen van Ad Brak Catering.

Bekijk walk-in dinners

*De bovenstaande menu’s zijn slechts voorbeelden.

Complete en betaalbare catering

Onze catering service werkt volgens een compleet en betaalbaar pakket. Vanaf de tent tot de wijnglazen, van de hapjes en een echte bar. Wij regelen alles voor een complete culinaire beleving. Met de gastvrijheid van De Klepper en ervaring van sterrenkok Ad Brak is uw opdracht in goede handen. Van een zomerse barbecue tot een winters stamppottenbuffet; het hele jaar door zit u culinair goed met de catering service van De Klepper.

Catering service op maat

Indien gewenst koken wij ook a la carte en live voor u en uw gasten. Daarbij werken wij uitsluitend met verse producten en heerlijke smaken. Vraag ons gerust om de mogelijkheden van een catering service op maat. Wij vertellen u graag over onze culinaire specialiteiten en speciale buffetten en menu’s.

Bel mij terug

Benieuwd naar onze arrangementen? Vul dan het formulier hieronder in, dan bellen we u zo snel mogelijk terug.

Contact

Bezoek ons in Oudewater of vul het contactformulier in zodat we u verder kunnen helpen.
Partycentrum de Klepper

Kapellestraat 1-3
3421 CT Oudewater

0348 5633 90
info@klepper.nl